Annemarie

En waarom zou je bij mij moeten zijn?

Omdat ik het allemaal zelf heb meegemaakt.

Ik ben Annemarie Vrolijk, fysiek uit 1969 (first man on the moon, Woodstock, yeah baby!) maar in geest wat jaartjes jonger en nog niet zo lang geleden begonnen aan mijn tweede carrière. 
 
Na jaren hobbelen van de ene naar de andere leuke functie in de financiële dienstverlening, consultancy en IT, kwam ik tot het inzicht dat ik mijn energie de laatste 20 jaar tot aan mijn pensioen anders wilde besteden.
Mijn leven was absoluut niet slecht: husband, huisje, boompje, beestje en baantje waren prima op orde en mijn billen waren ferm in het rode pluche van een grote organisatie gedrukt. Niet succesvol? Welnee, ik was bezig met interessante onderwerpen en ontwikkelingen in de digitalisering van de maatschappij. Ongelukkig dan? Ook niet, er waren door de jaren heen enkele persoonlijke tegenslagen, maar acceptatie en een super fijne echtgenoot maken het leven mooi.
 
Helaas was ik echter al een hele tijd weinig energiek en een beetje narrig. Plus: ik voelde me vooral een figurant in de blockbuster-film van anderen.
 
Na een persoonlijke quest in 2017 (vol met Aha- en Wacht, Wat?-momenten) vond ik mijn interessegebieden (ook wel passie genoemd, bleh..) en vervolgens de guts om de handrem eraf te gooien en een nieuwe weg in te slaan. Niet van het ene op het andere moment, dat vond ik veel te scary, wel in mijn tempo, conform mijn waarden en met respect naar mijn levenspartner en mijn bankrekening. Het recept? Een beetje mijn gevoel volgen, en een beetje (veel) een mooie bestemming uitzoeken en op weg gaan met een simpel plan en een werkend (innerlijk) kompas.
 
De bevrijding en vooral mentale rust die daarbij kwamen kijken gun ik echt iedereen. Daarom wil ik mensen en teams begeleiden en helpen in hun eigen ontdekkingsreis. Daar krijg ik dan weer energie van. Helderheid over waar je heen wilt brengt je naast een hoop plezier ook nog eens meer tijd en aandacht voor de belangrijke zaken in je leven. En ook dat gun ik iedereen.

Mijn overtuiging: ieder mens heeft altijd een unieke combinatie van talenten, skills, ervaringen en interesses. Ik vind dat ieder mens de kans moet krijgen om dit potentieel tot volle bloei te brengen om daarmee een bijdrage te kunnen leveren aan een mooiere en gelijkwaardiger wereld voor ons allemaal.

We zijn er nu toch!

Why + Missie

Ik ontsluit potentieel en hovenier gedachten, zodat mensen kunnen doen waar ze voor in de wieg zijn gelegd. 

Mijn missie of bijdrage aan deze wereld is, dat in 2030 regelmatig werken aan je persoonlijke groei zo normaal is als je tanden poetsen, en zo betaalbaar en bereikbaar als een kopje koffie. Het liefst voor maximaal 30 eurocent per dag. Hoe ik daar kom? Nog geen idee, maar ik sta er wel elke dag voor op en gooi er zoveel mogelijk van mijn energie, creativiteit en netwerk tegenaan. 

Kernwaarden 

Vrolijk, Gelijkwaardig, Aandacht, Vertrouwen, Eigenzinnig, Ritme, Simpel.

(Em)powered by

Deze prachtige partijen hebben mij de laatste paar jaar geholpen in mijn eigen ontwikkeling: