“Ze stipte een paar punten aan die me echt aan het denken zetten”

Alhoewel coaching niet echt mijn ding is werd ik toch geprikkeld door Annemarie toen ik haar bij een teamsessie als spreker meemaakte. Binnen een paar minuten stipte ze een paar punten aan die me echt aan het denken zetten. Ik heb haar nu al een hele tijd als coach en volg geen vooropgezet traject maar bespreek de zaken die me op dat moment bezighouden en elke keer heb ik echt het gevoel dat ik verder kan met haar opmerkingen en suggesties.

– Esther

“Ik ben nóg vrolijker dan voorheen”

Sinds ik het coachingstraject heb afgerond, heb ik ontslag genomen bij mijn baan, heb ik mijn eigen bedrijf gestart en ben ik digital nomad geworden. Dus ik reis de wereld over en werk op locatie. Annemarie heeft mij geholpen om een aantal factoren bloot te leggen waar ik nou echt gelukkig van word, en ook wat ik helemaal niet zo belangrijk vind. Doordat ik daar de vinger op kon leggen kon ik bepaalde knopen heel makkelijk doorhakken uiteindelijk. Door het coachingstraject heb ik mezelf beter leren kennen, kan ik mijn grenzen een stuk beter bewaken, en ben ik nóg vrolijker dan voorheen. Dus mocht je een coach zoeken? Dan beveel ik Annemarie van harte aan. 

– Danja

“Ik heb veel concrete handvatten aangereikt gekregen”

Annemarie is voor mij een zeer inspirerende coach geweest. Met een benadering gericht op gevoel, scherpte, nieuwsgierigheid en creativiteit wist zij de juiste snaar te raken om mijn persoonlijke carrière ontwikkeling een nieuwe impuls te geven. Zij heeft een luisterend oor, is meedenkend en adviserend op de juiste manier. Ik heb veel concrete handvatten aangereikt gekregen waarmee ik voor mijzelf de vervolgstappen heb kunnen zetten. Haar energie, openheid en humor vormden de basis om iedere keer weer uit te kijken naar de interactieve coachingssessies!

– Wilco

“Ik had het zelf niet kunnen bedenken”

Samen met Annemarie ben ik aan de slag gegaan met het vinden van mijn why. Tijdens de voorbereidingen had ik zelf al een why bedacht, er van uitgaande dat Annemarie deze ook zou ontdekken. Niets bleek minder waar. Zij hoort dingen die je zelf niet hoort, en weet de juiste vragen te stellen, waardoor je een nieuwe weg inslaat. Dat mijn why over enthousiasme en mensen laten stralen zou gaan, had ik zelf niet kunnen bedenken. En toch zet het alles op zijn plek. Het is makkelijk te checken voor ik aan een project begin, en is ook te verklaren wanneer een project niet lekker loopt. En zeg nou zelf, 4 uur lang over jezelf praten, willen we allemaal wel toch?

– Nathalie

“Ik wist dat ze me begreep”

Het doel was beter te begrijpen waarom ik energie krijg van bepaalde zaken, en waarom ik afknap op andere dingen in het werk. De reden dat ik Annemarie heb gekozen, is niet alleen omdat ze een goede coach is. Ze heeft namelijk ook haar sporen verdient tijdens haar corporate carrière. Daardoor had ik respect voor haar, wist ik dat ze me begreep (been there, done that) en heeft ze voor mij bewezen een volwaardige coach en sparringpartner te zijn.

– Inge

“Het heeft mijn wereld op z’n kop gezet”

Al tijden bevond ik me zakelijk op een dood spoor. Annemarie wakkerde een verlangen in mij aan om mezelf te ontdekken. De reis die Annemarie en ik samen doormaakten heeft mijn wereld op z’n kop gezet en doen beseffen waar mijn echte passie ligt. Annemarie bood mij levensinzichten door mijn wirwar aan gedachten en verhalen tot simpele, kernachtige samenvattingen te structureren. Met lef en moed heb ik uiteindelijk keuzes durven maken en een nieuw avontuur kunnen starten. Dit was nooit gelukt zonder steun, hulp en aansporing van Annemarie. Eeuwig dankbaar.

– Robert

“Annemarie bleek de sleutel tot succes”

In de lente van dit jaar zat ik ‘vast’ in mijn functie. Ik maakte voor mijn gevoel geen deel uit van het team, had geen klik met mijn leidinggevende, werkte keihard: naast mijn contracturen ook in de avonden en soms zelfs in het weekend, maar waarvoor? Wat was mijn toegevoegde waarde in het grote geheel? Voor mijn gevoel had ik veel meer in mijn mars, maar wat dan? Wat kon een coach nu bijdragen aan mijn probleem? Wat was überhaupt mijn hulpvraag? Annemarie bleek de sleutel tot succes. Ik heb definitief afscheid genomen van mijn ‘oude (onzekere) ik’. Ik barst van de energie en zelfvertrouwen en heb een andere baan (met promotie) waar ik heel gelukkig in ben! Annemarie, je bent een top-coach!

– Angelique

“Niet twijfelen, gewoon doen!”

Het is één van mijn beste beslissingen geweest om een coachingstraject te volgen bij Annemarie. Ze is erg betrokken, een goede luisteraar (ze hoort vaak meer dan je zelf denkt of zegt…), ze denkt met je mee en geeft veel waardevol advies waar je de rest van je carrière plezier van hebt. Een echte aanrader!

– Helga

“Ze geeft je een duw in de goede richting”

Annemarie doet haar naam eer aan, ze brengt vrolijkheid mee! Daarmee spiegelt ze en geeft ze je een duw in de goede richting. Altijd een luisterend oor, eerlijke feedback en een warm hart.

– Jill

“Ongedwongen en plezierig”

Op een ongedwongen en plezierige manier terug naar de kern gaan. Centraal staat: wie ben je, wat vind je belangrijk en wat zijn je belemmeringen. Om zo vervolgens met een heldere structuur tot een gedegen plan te komen. Een fijne manier om tot inzichten te komen en een stap verder te gaan!

– Ivo

“Bruikbare aanknopingspunten in the pocket

De ‘reis’ die ik met Annemarie heb gemaakt heeft meer inzicht gegeven waar ik energie van krijg en waar mijn talenten liggen. Een mooie bijkomstigheid van de opdrachten was, dat door openhartige gesprekken met vrienden dit tot verdieping van relaties heeft geleid. Heel waardevol. En in the pocket: bruikbare aanknopingspunten voor mijn next step.

– Anita

“Elk gesprek was een feestje”

Annemarie maakt coachen leuk. Ze stelt rake vragen op een vrolijke manier. Zo was elk gesprek een klein feestje. Leerzaam en leuk. Dankzij haar concept en vragen heb ik mijn missie gevonden. En dat voelt heerlijk.

– Thea

 

“De manier waarop gaf me zoveel nieuwe energie!”

Zo’n kleine 2 jaar geleden was mijn loopbaan op een dood spoor beland. En daar was Annemarie, ik leerde haar kennen op mijn toenmalige werkplek. Zij zag mij, ik hoorde haar én het voelde meteen goed.

We zijn samen op zoek gegaan naar een nieuw spoor voor mij. De manier waarop gaf me zoveel nieuwe energie! Na ieder gesprek/sessie voelde ik me kilo’s lichter. Het beklemmende gevoel werd steeds minder.

Annemarie heeft een open mind, is eigenzinnig, haar aanpak is creatief. Ze heeft een fijn temperament. Ze is enthousiast, luistert goed en kan goed en snel die rode draad pakken en herpakken.

Ik heb mijn nieuwe ‘stip’ op de horizon gevonden. Samen hebben we een aantal tussenstops gecreëerd. En dat gaat supergoed! 

– Annemarie

“We hebben een gazon aan smoesjes kort gemaaid”

Annemarie heeft mij geholpen om de kern te vinden van wat ik goed kan en waar ik ook nog heel veel plezier aan beleef. Vervolgens hebben we een gazon aan smoesjes kort gemaaid en ben ik in actie gekomen. Een scherper profiel, een duidelijker verhaal en uiteindelijk een andere baan. Ik kijk er met plezier en dankbaarheid op terug. De volgende stap? Ik wil nog eens als ondernemer aan de slag. De eerste die ik dan bel, is Annemarie.

– Steffan

“Ik heb nu een carrièreswitch gemaakt en een vijfjarenplan uitgedacht!”

Ik heb de Know Your Why en daarna de 7 Stappen gevolgd omdat ik op zoek was naar mijn carrièremogelijkheden, zowel voor de korte als lange termijn. Zelf wist ik niet goed hoe ik dit moest aanpakken maar Annemarie en het materiaal hebben mij hierbij ontzettend goed geholpen! Ik heb geleerd dat ik moet denken in mogelijkheden, maar vooral moet achterhalen wat voor mij belangrijk is. Door de persoonlijke aanpak en het 1 op 1 coachen heb ik nu een carrièreswitch gemaakt en heb ik een vijfjarenplan uitgedacht die ik nu aan het uitvoeren ben! Door Annemarie en de coaching ben ik nu veel gelukkiger, zowel in werk als privé. Dus ontzettend blij dat ik dit gedaan heb!

– Karel

“Annemarie heeft mij geleerd om meer te luisteren naar mijn gevoel”

Via een collega ben ik terecht gekomen bij Annemarie. Vanaf het eerste moment voelde het eigenlijk al vertrouwd. Annemarie is een prettig, positief persoon, waardoor je je snel op je gemak voelt. 

In een periode waarin ik niet in balans was met mijzelf en mijn omgeving, heeft zij mij geleerd om meer te luisteren naar mijn gevoel en niet naar dat van anderen. Door op mezelf te vertrouwen kan ik nu belemmerende overtuigingen omzetten naar helpende overtuigingen. Samen met Annemarie heb ik geleerd om me meer op mezelf te richtenZij heeft mij overzicht, rust en richting gebracht. 

Annemarie is heel betrokken en ze neemt echt de tijd voor jou en je verhaal. Dankjewel voor dit fijne traject 🙂 

– Eva

“Ik ben er zo blij mee dat ik er nauwelijks de juiste woorden voor kan vinden”

Coaching bij Annemarie heb ik als een waar geschenk ervaren. De sessies boden mij precies wat ik nodig had om mij verder te kunnen ontwikkelen. Haar manier van denken en werken vind ik heel fijn: enerzijds flexibel en aansluitend op mijn vraag, anderzijds gefundeerd en structuur biedend. Met haar creatieve en inspirerende geest heeft Annemarie mij enorm geholpen om de juiste koers te vinden en mij weer krachtig in mijn werk te voelen.

– Caroline

“Annemarie doorprikt me, telkens weer”

Ze voelt aan waar het over gaat en kan het in een handomdraai concreet en behapbaar maken.
Ze is gedreven en ontzettend goed in wat ze doet. Annemarie staat voor aandacht en ritme. 
Samen met haar heb ik stappen gezet, die nog elke dag een positieve invloed hebben op hoe ik nu in het leven sta.
 
– Sieska