A brief history of Love…

Zojuist gelezen op AD.nl: “Hij zou het beste uit zijn met iemand die enerzijds een moederlijke kant heeft, maar anderzijds ook de ballen heeft om te zeggen: ik ga jouw rotzooi niet opruimen”, aldus Stanger over Ben Affleck.

Wie mevrouw Stanger is, en of zij überhaupt iets te zeggen heeft over zijn liefdes laat ik maar even gaan. Ik word namelijk altijd erg recalcitrant van mensen die menen te weten hoe andermans leven eruit moet zien.

Maar mijn voornaamste allergie kreeg Coronavirus-proporties, toen ze zei dat de toekomstige vrouw van Affleck een moederlijke kant moet hebben. Hier word ik echt he-le-maal gek van. Want:

1) Een man* HEEFT AL EEN MOEDER. Dit is niet de rol van de liefdespartner.

2) Een man* is niet het kind in de relatie, maar een gelijkwaardige partner.

3) Ook als je geen moeder bent, kan je zorgen voor een ander (want ik neem aan dat Stanger dat hier bedoelt).

Ik ben het er wel mee eens dat de ene partner niet de rotzooi van de andere op moet ruimen. Meestal werken diens handjes prima genoeg om dat zelf te doen.

En oh, ja: een vrouw heeft überhaupt “ballen”, ze zitten alleen op een andere plek. In haar hoofd en mindset.

Alvast een Happy Valentine y’all!!

*lees ook: mens

stapuitjegoudenkooi youmustbekiddingme innietopdevaatwasser vrolijkjeout