Stap uit je gouden kooi

Allemaal leuk en aardig, maar hoe werkt dat dan?

Maak een keuze uit één van de onderstaande producten. 

Pijl
7 stappen Strippenkaart Find your why Drijfveren Huddle

In 7 Stappen uit je gouden kooi

Deze ontdekkingstocht met een doorlooptijd van 3 maanden brengt je bij de antwoorden op jouw (carrière) vraagstuk.

Na deze 7 stappen heb je heel veel nuttige (zelf)inzichten opgedaan en ben je in staat om ook echt meters te maken naar jouw eerstvolgende bestemming of je lange termijn missie.
Ja sorry hoor, er is nu geen excuus meer.

Investering: €1.929 (incl BTW)

doe mij die maar
Stok achter de deur strippenkaart

Stok Achter de Deur Strippenkaart

Voor degene die (na de 7 stappen of sowieso) een reminder of genadeloze schop onder de kont nodig heeft. Whatever your thing is, baby.

De doorlooptijd bepaal jij en dit kan via Face to Face gesprekken, Facetiming of telefonisch en kan periodiek of On Demand. Normaliter spreken we een aantal uren af wat jij denkt nodig te hebben.

Investering: €119 per uur (incl BTW)

doe mij die maar

Find Your Why & How

In 4 uur tijd een sneak preview krijgen in datgene wat jou echt beweegt.

Iedereen heeft een purpose of why (mijn overtuiging is zelfs dat we ermee geboren worden) maar vaak zijn we ons daar niet bewust van of is het zó vanzelfsprekend voor je dat je er niet eens meer bij stilstaat. Een tip: doe dat maar eens wel.

Vaak zijn we door allerlei omstandigheden namelijk ver weggedreven van onze why. We ontdekken dit met behulp van jouw levensverhalen en de officiële Simon Sinek methode.

Het is enorm verrijkend om te weten waar jij eigenlijk voor opstaat elke dag. Je kan namelijk ook blijven liggen…

Je how wordt gevormd door je kernwaarden. Wat mij betreft één van de meest krachtige middelen en een kompas voor het leven. Altijd handig als je op weg bent naar een bestemming…

Na deze sessie kan je zelf verder met de benodigde verdiepingsslagen.

Investering: €449 (incl BTW)

doe mij die maar

Profile Dynamics®

drijfverenanalyse

In anderhalf uur kom jij erachter waar jouw intrinsieke drijfveren liggen en in welke omgevingen je het meest gedijt.

Je vult vooraf een uitgebreide vragenlijst in. Tijdens de afspraak volgt de uitgebreide analyse. Dit heeft net een andere invalshoek dan de Find Your WHY & How, maar levert minimaal zoveel informatie op over waarom effectief communiceren met een ander zo complex is, waarom je je soms ergert aan anderen én waarom de ene (werk)omgeving energie uit je lekt en de andere niet.

Investering: €299 (incl BTW)

doe mij die maar
Drijfverenanalyse

Huddle-time!

Elke week een telefoon- of Skype-gesprek van maximaal 30 minuten om stil te staan bij drie simpele vragen:

  • Wat gaat er goed?
  • Wat houd je tegen / gaat minder goed?
  • Wat is jouw eerstvolgende stap naar je doel/missie/bestemming?

Onze huddle** heeft een vast format van de bovenstaande vragen. Het doel is, om naar een ander (dan jezelf) uit te spreken hoe het gaat én om het gesprek uit te gaan met inzicht in je meest belangrijke prioriteiten. Jouw top of the list, zeg maar. Voor diegenen die door de bomen het bos niet meer zien, of die hun reflectietijd niet aan het toeval over willen laten.

Ik ben je Huddle buddy, maar je legt aan mij geen verantwoording af, dat doe je vooral aan jezelf.

Investering: €299 per kwartaal (13 weken),
€529 per halfjaar (26 weken), €999 per jaar (52 weken)

**De huddle komt van oorsprong uit de sport en is een moment van korte samenkomst in een kleine gesloten cirkel, waarin een team de strategie bepaalt, elkaar motiveert of een punt viert.

doe mij die maar

Veelgestelde vragen

Welke “pannenkoek” gaat dit betalen?

Er zijn meerdere manieren: je kan de kosten betalen vanuit je eigen budget, vanuit een persoonlijk ontwikkelbudget bij je werkgever of vanuit een afdelingsbudget bij je werkgever. 

Ik heb nog geen ervaringen met vergoedingen vanuit een UWV-situatie. 

Als ik de kosten zelf betaal, welke afspraken kunnen we daarover maken?

Als je vanuit je eigen budget betaalt, zoeken we samen naar de beste oplossing. Dit kan een betaling in één keer zijn, maar ook betaling in termijnen. Ik zal dat in mijn offerte transparant maken.

Moet ik een akkoord hebben van mijn werkgever om een traject te starten?

Als je dit uit eigen zak betaalt? Nee, dat lijkt me van niet. Jij bent toch vrij om je geld te besteden waaraan jij dat wilt?

Mijn ervaring is: als je gebruik maakt van een persoonlijk ontwikkelbudget of afdelingsbudget bij je werkgever, vraagt deze normaliter om je motivatie. 

Deze motivatie moet (in verband met eventuele fiscale regelingen en voorwaarden) eerst door je manager goedgekeurd worden. Je werkgever kan je hier meer over vertellen. 

Als mijn werkgever betaalt, moet ik dat dan voorschieten?

Dat ligt eraan. De afspraak en het declaratieproces bij je werkgever bepalen normaliter ook de betaalwijze: dus voorschieten en declareren bij je werkgever of directe facturering van mij aan je werkgever. 

Als je werkgever betaalt, dan is een formeel akkoord voor de kosten (naast een eventuele fiscale toetsing) van je werkgever benodigd vóórdat wij samen starten.  

Als ik direct factureer aan je werkgever, zal deze voldoen aan de wederzijds afgesproken betalingsvoorwaarden. 

Waar vinden de sessies plaats?

Zoveel mogelijk waar jij je normaal al (overdag) bevindt. Bijvoorbeeld op of in de buurt van je werk. Maar we kunnen ook afspreken in ruimtes van het Coachhuis. Deze zijn beschikbaar door hele land.

Kunnen de sessies ook in het weekend plaatsvinden?

Niet standaard, maar bij uitzondering wel, ja. Als jij dat wilt.